24.4.2020

MIE VOIN LÄHTEÄ KESKI-KARJALASTA, MUTTA KESKI-KARJALA EI LÄHE MIUSTA...

Haluan aloittaa tämän kirjoituksen sanomalla KIITOS. Kiitos siitä tuesta, jota olen työssäni Tohmajärven kunnan kehittämispäällikkönä saanut. Kiitos, että otitte minut avosylin vastaan ja teitte oloni kotoisaksi. Kiitos, että olette antaneet minun tehdä omannäköistäni kehittämistyötä Tohmajärvellä.

Tohmajärvenkunta hakee parhaillaan minulle tolkkua ja toimeliasta seuraajaa. Sen voin luvata, että monipuolinen työnkuva pitää tulevankin kehittämispäällikön toimeliaana ja sen verran kannattaa tolkkuakin olla, että antaa arvoa myös vapaa-ajalle, joka kannattaa viettää Keski-Karjalan upeassa luonnossa ja monipuolisten harrastusmahdollisuuksien parissa.

Yksinään me kaikki keskikarjalaiset toimijat olemme aika pieniä, mutta yhdessä jo aika mukavan kokoinen porukka. Täydennämme vielä hienosti toinen toisiamme. Työssäni Tohmajärvellä koin saavani paljon tekemästämme seutuyhteistyöstä. Sille kannattaa jatkossakin antaa arvoa erityisesti markkinoinnin ja matkailun näkökulmasta.

Ei Keski-Karjala minunkaan osaltani mihinkään katoa. Onhan meillä kesäpaikka tuon ainutlaatuisen helmen, Karjalan Pyhäjärven rannalla. Olen myös aktiivisesti mukana muutaman keskikarjalaisen yhdistyksen toiminnassa.

Työn ja uusien harrastusten kautta on löytynyt myös ystäviä. Olen siis jatkossakin tekemässä työtä Keski-Karjalan elinvoimaisuuden eteen. Siihen tähtään myös tulevassa työssäni Karelia-ammattikorkeakoulun lehtorina, josta saattelemme maailmalle ja erityisesti maakunnan yritysten työvoimatarpeisiin vastaamaan oman alansa ammattilaisia.

Haluan toivottaa kaikille yhteistyökumppaneille ja keskikarjalaisille hyvää lähestyvää kesää ja menestystä jatkoon!

Anniina Kontiokorpi, kehittämispäällikkö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti