17.2.2016

KESKI-KARJALAN SEUTU ON EDELLEEN OLEMASSA

Tänään julkaistiin Rääkkylän kunnanjohtaja Tuula Luukkosen blogi, jossa kunnanjohtajan mielestä Keski-Karjalan seutukuntaa ei ole enää olemassa. Tämä ei pidä paikkaansa – ainakaan näin seudullisen toimijan näkökulmasta. 

KETI täyttää tänä vuonna 20 vuotta eli olemme jo pari vuosikymmentä tehneet seudullista työtä mahdollisimman tasapuolisesti koko alueella. Meillä on asiakkaita ja asiakasyrityksiä Rääkkylässä, kehittämishankkeissamme on Rääkkylä mukana, samoin erilaisia erillisprojekteja on tehty myös Rääkkylään. Aina tarpeiden mukaan. 

Samalla tavalla seudullisia toimijoita on Maaseudun kehittämisyhdistys Jetina, joka vastaavasti KETIn kanssa toimii koko alueella ja rahoittaa koko Keski-Karjalan hankkeita. Maaseutuhallinto on yhteinen, samoin musiikkiopisto. Ja paljon muuta kansalaisopistosta lähtien toimii yhteisen Keski-Karjalan nimen alla.  

Ruohonjuuritasolla siis yhteistyö toimii loistavasti. Toivottavasti siltoja ei nyt polteta keskinäiseltä yhteistyöltä ylilyönneillä, vaan pystytään asioista keskustelemaan edelleenkin hyvässä hengessä.

Suvi Spoof, seutumarkkinoija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti