16.4.2014

RALLIRAITTI

Keskustelu Katri-Helenan raitista on nostanut Tohmajärven hetkellisesti maailman – tai ainakin Suomen kartalle. Jotta tämä mediajulkisuus ei jäisi 15 sekuntiin, pitää nyt takoa, kun rauta on kuumaa.

Koska Katri-Helenan meriiteillä ei vielä kaikkein tohmajärveläisten täyttä tukea oman kadun nimeämiseksi tullut, käynnistetään julkkiksille suunnattu vuosittainen ”kykykilpailu” – sinustako seuraava kadunnimi? Mainostoimistossa keksittäneen kilpailulle seksikkäämpikin nimi… Elää ja Katua Tohmiksella, Raitiksi ralleilla…

Kilpailun juontajana toimii itseoikeutetusti uutisankkuri, media-alan moniottelija Sakari Nupponen ja tuotannosta vastaa Alasin-TV. Tuomaristoksi nimetään poliittisen perustein valittu raati ja tuomariston puheenjohtajaksi nimetään tietysti …. tai no päättäkää itse!

Kilpailun formaatin suhteen reality-sarjoista voi valita mieleisensä. Olisiko kilpailu Idolsin kaltainen kykykilpailu?  Vai laitetaanko kilpailijat kolmeksi kuukaudeksi suljettuun tilaan pudotuspeliin BB:n tapaan? Risteenhovin kiinteistöhän muuten sopisi BB-taloksi mainioisti. Vai onko kilpailu perin ála Selviytyjät Tohmajärven takametsissä – vai perin Tanssii susien kanssa?

Lopputuloksena kuitenkin saadaan voittaja, jonka mukaan nimetään katu/polku/kuja Tohmajärven kunnan alueella. Palkintona annetaan voittajalle lisäksi tontti rakentamisvelvoitteella.

Mari Eskelinen-Mäki, yritysneuvoja

P.S. Katri-Helena – jos satut tämän blogin lukemaan, olet ihana, valovoimainen artisti, ja me ollaan oikeasti täällä ylpeitä sinusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti