11.12.2015

VUODEN 2015 IMAGOTEKO KESKI-KARJALASSA?

KETI hakee ehdokkaita seudullisen imagotekopalkinnon saajaksi. Palkinnon perusteena on myönteinen näkyvyys maakunnallisesti, valtakunnallisesti ja kansainvälisesti. Palkittavaa haetaan nyt toisen kerran.

Tarkoitus on nostaa esiin positiivisia asioita Keski-Karjalasta näinä, usein huonojen uutisten aikoina. Ja samalla herätellä keskikarjalaisia huomaamaan myös se hyvä, mitä seudulla on. Ehdottaa voi yksittäistä henkilöä, työryhmää, tapahtumaa, yhdistystä, yritystä tai muuta toimijaa, joka on omalla tekemisellään tuonut positiivista huomiota seudulle.

Viime vuonna eri ehdokkaita löytyi ilahduttavasti parikymmentä, yhteensä ehdotuksia tuli lähes 40. Palkinnon sai Rääkkylän Valopiuha.

Oman ehdokkaansa voi ilmoittaa vuoden loppuun saakka Ketille joko sähköpostilla tai vaikkapa Ketin facebook-sivujen kautta.

Kiertopalkintona on kiteeläisen Leo Karppasen veistos ”Sarastus”. Palkinto jaetaan tammikuun 12. päivänä järjestettävässä seminaarissa, joka samalla aloittaa KETIn 20-vuotisjuhlavuoden tapahtumasarjan.

Suvi Spoof, seutumarkkinoija


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti