20.1.2015

ISOT TAPAHTUMAT MAHDOLLISUUS MYÖS KESKI-KARJALAN YRITYKSILLE

Alkanut uusi vuosi tarjoaa aktiivisille yrityksille ja palveluntarjoajille monia mahdollisuuksia markkinoinnin, myynnin ja liiketoiminnan kasvattamiseen sekä kehittämiseen. 

Maakunnassamme järjestetään useita suurtapahtumia, joista keskikarjalaistenkin yritysten kannattaa ottaa kaikki hyöty irti. Ampumahiihdon MM-kisat Kontiolahdella 4.-15.3. sekä Farmari 2015 -maatalousnäyttely 2.-4.7. ja Kuninkuusravit 1.-2.8. Joensuussa tuovat lisäpiristysruiskeen tapahtumatarjontaan seudullisten tapahtumien oheen. Edellä mainitut tapahtumat voivat kuulostaa kategoriaan ”ei yritystämme koskevia” -kuuluvilta jo pelkän välimatkan vuoksi, mutta maailmanlaajuisiin etäisyyksiin ja liikenneruuhkissa kuluvaan aikaan suhteutettuina Kitee, Tohmajärvi ja Rääkkylä ovat Kontiolahdeltakin ’just accross the street’, tien toisella puolella. 

Kontiolahden Urheilijoiden Petja Vuojärven eilisessä MM-ampumahiihtokisojen infotilaisuudessa kertomaa:
- Stadionille odotetaan yhteensä noin 100 000 katsojaa mm. Suomesta, Saksasta, Venäjältä, Norjasta, Ruotsista, Valkovenäjältä, Tsekeistä
- Paikalla on 750 mediaedustajaa, 750 kilpailijaa yli 50 maasta ja 1000 toimitsijaa
- Kisat saavat 300 tuntia tv-lähetysaikaa, paikalla tulee olemaan yli 20 tv- ja radioyhtiötä
- Tv:n välityksellä kisoja odotetaan seuraavan noin 150 miljoonan katsojan ympäri maailmaa

Nyt on aika seutumme toimijoiden yhdistää voimat ja lyödä viisaat päät yhteen!


Millaisella kisojen oheispalvelu- ja ohjelmatarjonnalla saamme kisaväen, joista muuten osa varmastikin tulee seudullemme majoittumaan, viihtymään ja tutustumaan seutumme tarjontaan ja tulemaan uudelleen esimerkiksi lomailemaan? Millaista ohjelmaa voisimme järjestää Keski-Karjalaan kisojen välipäiville 9. ja 10.3.? Mistä esimerkiksi 6-tietä ajavat kisaturistit tietävät poiketa sivummalle, ja mikä heidät houkuttelee niin tekemään? Mitä kaikkia palveluja ja tuotteita kahdeksan päivän ajaksi kisatunnelmasta nauttimaan tuleva vierailija ystäväjoukkoineen tai perheineen tarvitsee ja toivoo?

Tieto seutumme tarjonnasta saadaan osallistujien tietoon kisasivujen Oheisohjelma ja retket -osion kautta.
Yrityskohtaisesti kannattaa miettiä tarttumista kisajärjestäjän tarjoamiin kohtuuhintaisiin Official partner -näkyvyys- ja Event Park -myyntipaikkamahdollisuuksiin. Millä tavalla Sinun yrityksesi pystyisi hyödyntämään kisojen tarjoaman näkyvyysmahdollisuuden?

Katariina Eskelinen, projektipäällikkö, yritysneuvoja 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti